Ova veb stranica koristi kolačiće. Saglasni ste sa tim ako nastavite da koristite ovu veb stranicu Ok Više informacija

Privatnost podataka


SMM RODA COMPANY ("SRC"), poštuje vašu privatnost i posvećeni smo zaštiti ličnih podataka koje delite sa nama. Možete da istražite naše veb stranice, bez pružanja bilo kakve informacije o sebi. Ovde se možete informisati kako se prikupljaju i koriste Vaši lični podaci.


Prikupljanje informacija

 

Lični podaci označavaju bilo koju informaciju koja se može koristiti za identifikaciju pojedinca, uključujući, ali ne ograničavajući se na, ime, naziv firme, e-mail adresu, broj telefona, Vašu adresu ili drugih fizička adresa, datum rođenja, pol, zanimanje, broj kreditne kartice (uključujući i datum isteka) u procesu plaćanja za proizvode ili usluge i drugih podataka potrebnih za pružanje usluga koje ste zahtevali.

Na ovom sajtu, možete prikupiti određene anonimne informacije pasivno (tj, bez da ste aktivno pružili informacija) koristeći različite tehnologije kao što su kolačići, internet oznake, datoteke evidencije, evidencije servera i Clickstream. Internet pretraživač automatski prenosi na ovom sajtu neke od ovih anonimnih informacija, kao što su URL veb stranice sa koje ste uneli i adresu Internet Protocol (IP) i verzije pretraživača koje vaš računar koristi. Takođe, datum, vreme pristupa i stranice koje ste uneli dok je ostala na sajtu. Ove informacije se koriste za poboljšanje i upravljanje sajtom I pri analiziranju trendova. Ovaj sajt takođe može da prikuplja anonimne informacije o računaru preko kolača i internet oznaka. Možete podesiti pregledač da vas obavesti kada je cookie poslat ili da odbije kolačiće, ali određene funkcije ovog sajta ne mogu raditi bez kolačića.

SRC prikuplja lične podatke kada odlučite da obavite kupovinu ili tražite informacije putem e-pošte. SRC koristi samo takve podatke, ako su prikupljeni sa prihvaćenim praksama privatnosti u skladu sa ovom politikom i propisima.

Možete izabrati da "isključite" primanje direktnog marketinga, newsletter-a, AKCIJA ili drugog e-materijala.

Možete tražiti isključenje u vreme prikupljanja podataka ili možete to učiniti slanjem email-a na info@museme.rs (Subject "isključivanje" u naslovu) ili slanjem pismenog zahteva na adresu naznačenu ispod.


Kolačići / Cookies i tehnologija praćenja

 

Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili prenošenje virusa na računar. Kolačić fajl može da sadrži informacije kao što su ID. korisnika koji sajt koristi da prati stranice koje ste posetili. Kolačić ne može pročitati podatke sa hard diska ili pročitati druge kolačiće sa drugih sajtova.

Naš sajt koristi niz tehničkih metoda za praćenje, uključujući i praćenje pristupa stranicama. SRC takođe koristi ove tehničke metode za analizu saobraćaja na našem sajtu, kao što je učestalost sa kojom naši korisnici posećuju razne delove našeg sajta.

 

SRC koristi lične podatke za nekoliko opštih namene:

da ispuni zahteve za određene proizvode i usluge kako biste bili informisani o najnovijim proizvoda
specijalne ponude ili druge informacije
da razume bolje Vaše potrebe


Takođe možemo koristiti vaše informacije da vam pošaljemo promotivni materijal o robi i uslugama (uključujući specijalne ponude i promocije). Možete tražiti da ne primate ove komunikacije.

 

Otkrivanje i razmena informacija

Naš veb sajt vam pruža mogućnost da tražite da se ne kontaktira sa nama kada odlučite da koristite naš "outlet" za e kupovinu.

Bez Vaše izričite saglasnosti, SRC ne prenesi lične podatke trećim licima, osim ako smo prinuđeni da to uradimo po zakonu, ili sa čvrstim uverenjem da je takav postupak neophodan:

a. u skladu sa važećim zakonima;

b. zaštiti ili odbrani prava ili imovine SRC;

v. akt u hitnim slučajevima radi zaštite lične bezbednosti, imovine ili privatnost zaposlenih u SRC, korisnicima proizvoda ili usluga SRC ili javnosti

SRC može poslati lične podatke drugim kompanijama ili ljudima pod bilo kojim od sledećih okolnosti:

kada imamo pristanak za deljenje podataka;
kada moramo da delimo informacije o proizvodima ili uslugama koje ste zatražili;
kada moramo da pošaljemo informacije kompanijama koje rade u ime SRC da obezbedi proizvod ili uslugu (ovim kompanijama pružamo samo informacije koje su im potrebne za pružanje tih usluga i zabranjeno je korišćenje u bilo koje druge svrhe);

Kad god želite, možete tražiti da pregledate lične podatke koje ste dobili, ažurirati ih, ispraviti ili izbrisati. Ako želite da ostvarite to pravo, jednostavno nam se obratite.

 

Bezbednost podataka

 

Vaši lični podaci su zaštićeni radi Vaše privatnosti i bezbednosti.

SRC štiti bezbednost i tajnost podataka koje ste nam poslali kroz fizičke, tehničke i upravljačke procedure. Mi upozoravamo da uprkos svim naporima koje pravimo, ne postoji savršena ili neprobojna mera bezbednosti. Iako ulažemo sve napore da zaštitimo svoje lične podatke, ne možemo garantovati sigurnost podataka koji se prenose do nas, pa apelujemo da preduzmete sve mere da zaštitite Vaše lične podatke kada ste na Internetu. Promenite lozinke često, koristite kombinaciju slova i brojeva i pobrinite se da koristite siguran pretraživač.

Naš sajt sadrži linkove ka veb sajtovima kojima upravljaju druge kompanije. Neki od ovih sajtova trećih strana mogu da dele logo SRC, ali su oni odgovorni za dalju distribuciju istih. Iako smo pažljivo odabrali naše poslovne partnere, SRC nije odgovoran za politiku privatnosti veb sajtova trećih lica sa linkovima ka našem sajtu. Preporučujemo da kada napustite naše veb stranice, proverite privatnosti tih veb stranica treće strane.


Promene u ovom Ugovoru o privatnosti

 

SRC će povremeno izmeniti ovu politiku. Ako pravimo nikakvu suštinsku promenu u načinu na koji koristimo vaše lične podatke – transparentno ćemo Vas obavestiti postavljanjem obaveštenja na našoj veb stranici.


Privatnost dece

 

Naš veb sajt je sajt za širu javnost i nije namenjen za osobe mlađe od 18 godina. SRC ne traži ili namerno drži lične podatke lica mlađih od 18 godina.

 

Zaštita privatnosti međunarodna

 

Lične podatke držimo pod kontrolom i obrađuju se u Srbiji i samo u SRC.

 

Kontakt

 

SRC pozdravlja sve komentare koje imate o ovoj izjavi o privatnosti.

Ako mislite da se SRC ne pridržava ove izjave o privatnosti, obratite nam se putem e-maila na info@pvcfolije.rs ili poštom na dole navedene adrese, a mi ćemo uložiti razuman napor da se otklane nepravilnosti u najkraćem mogućem roku.